20 Nov 2015

Van Hool bouwt 20 elektrische trambussen voor Oostenrijk – Het Laatste Nieuws


Het Laatste Nieuws

Van Hool bouwt 20 elektrische trambussen voor Oostenrijk
Het Laatste Nieuws
De Belgische busbouwer Van Hool zal de komende jaren twintig volledig elektrische trambussen leveren aan de Oostenrijkse stad Linz. De voertuigen zullen gemaakt worden in de vestiging van Van Hool in Koningshooikt, waar zo’n 4.000 mensen werken.
Van Hool bouwt emissievrije trambusHet Nieuwsblad
Van Hool bouwt 20 elektrische trambussen voor LinzBits&Chips

all 8 news articles »

Más información…

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies